All thing is infinity !..
In life have many sweet sour thing that must "plus minus or should be expand & simplify" (^_^)... Sometime we need to solve all problem in "long divison".. But sometime it also can be "factorial" and then we will get the answer by "siqma notation" .... Cause ALLAH always by ur side.. insyaALLAH ... +_+

~~ BAGAIKAN DIARI KISAH HIDUP YANG MEMERLUKAN LUAHAN UNTUK MEMBERI KELANCARAN PENGALIRAN DARAH DALAM OTAK ~~

Saturday, January 21, 2012

2 cerita

selamat malam semua..arini aku ada 2 cerita yang nak dkongsikan ..satu yang best & satu yang sedih..oke balance..

cerita best..

malam ni..saat yang lama giler kitaorang tak buat..
pe tu???.. tak ada apa sangat pun sebenarnya..just malam tadi..
kitaorang dapat kua sama-sama cam dulu..makan-makan di kedai kat pulau melaka tu..
kalau dulu..memang wajib sangat malam-malam makan kat situ..
tapi dulu semua masih ada dekat-dekat sini..tak belajar jauh lagi...
sekarng dah lain..so, dapat pergi jarang sekali lah..

makan kat sini memang best..
luas..macam-macam ada..
antaranay..satay..colek ayam, kerang popia, buah, udang goreng..
& macam-macam lah..selain dari makanan asasi lah yep..hehe..
air pun macam-macam..try lah.. =)

s0, malam ni memang puas..
abah belanja je apa yang nak makan..
anak pulang darimperantauan lah katakan..haha..
kelmarin dapat makan makanan tepi pantai tu..hihi
ikan celup tepung!..memang best,,yelah aku asyik nak makan tu je..
tapi lau makan kat situ lagi syok..huhu..
next time k!..

 P/S: tengss U so much my lovely parent! <3 <3 <3 muaxxx!.. ^_^




cerita sedih

sepertimana semua tahu..
saeorang lagi penyanyi malaysia kita telah pun pergi ke rahmatullah..
AL-FATIHAH buatnya semoga dicucuri rahamat dan bersama orang-orang yang beriman disisi Allah..
tahu kah anda siapa dirinya??
mestilah tahukan.. penyanyi tu yang terkenal dengan lagu "KEMBALI SENYUM"
aku suka sangat lagu tu..lagu tu famous sebab daripada cerita korea full house..
yang ditranslatekan ke melayu..
semua minat abis!..penyanyi tu IZWAN PILUS

muda lagi baru umur 33 tahun..
namun ajal tak kira umur dan tempat..
dia meninggal sebab ada masalah dalam darah rasanya.... lupa dah.. hehe
sedih je..cam tak percaya pun ada..
tapi nak buat macam mana kan 
semua hamba Allah akan menghadapNYA juga cuma tunggu saatnya saje..

mengenang artis lain..seperti ACHIK SPIN pun menyedihkan aku..
semua lagunya aku minat..sedih apabila melihat gambarnya bersama isterinya yang tengah mengandung yang bergambar dalam keadaan memeluk isterinya dari belakang..
harap semua keluarga-keluarga arwah achik,izawan mahupun yang lain tabah..

P/S: AL-FATIHAH buat mereka..


kembali senyum by izwan pilus


mengusung rindu by achik spin


-mengusik kenangan-



sekian..





1 comment:

  1. Hey buddy that was a gud post
    lot of quality stuff and essential information
    BMW M5 AC Compressor

    ReplyDelete

tocei2 (^_')~~