All thing is infinity !..
In life have many sweet sour thing that must "plus minus or should be expand & simplify" (^_^)... Sometime we need to solve all problem in "long divison".. But sometime it also can be "factorial" and then we will get the answer by "siqma notation" .... Cause ALLAH always by ur side.. insyaALLAH ... +_+

~~ BAGAIKAN DIARI KISAH HIDUP YANG MEMERLUKAN LUAHAN UNTUK MEMBERI KELANCARAN PENGALIRAN DARAH DALAM OTAK ~~

Sunday, January 20, 2013

3 wedding

Haip!!! yeppiii :)


Im now currently in animoon ;)
Alhamdulilah settle final exam 19 hb yang lepas.. 
nasib sempat..bole g wedding my cousin :)))
wedding-nye sudah berlangsung beberapa hari yang lepas.
but now addede with majlis kesyukuran atas perkahwinan 3 beradik ini..
anak-anak kepada my uncle JUNAIDI SAID..
yang berlangsung di Kelab darul ehsan pada 19 jan 13...semalam k... 
heheee..


Jom.. 
i show you a few pixca on this 3 wedding..
gempak punye...jeles!!! ;)

zassssss... LAYANNNNN...

My Uncle JUNAIDI SAID ^^

mabeles kan tempatnyeee.. nice maaa..

huhu..

huhuhu..

huhuhuhu...

                          
                                               Si Abng long :)
Si Abang yang ketiga..2 nd hold dulu... ;)
Si Sulong pompuan :)

                                    
                               lapo lapo lapo .. peace ^^ kita ngap duluuu...
waahhh3 sama cantik sama ensem ...:D.. 

peerhh ! mantap ! ;)

Gempak kannn..hehehe.. 
*My wedding* 
macam mana la nanti erkkk ???
hahahaha... :D

To ALL of them :
SEMOGA BAHAGIA & KEKAL KE AKHIR HAYAT..AMEEN :)


Bulatkan mata itu perlu!!!.. hahaha

*PEACE* ;)

    






 P/s: Mama Abah... errm..ermmm..ermmmm..gagagagag... hahahahhaha... 
FOKUS!!! : FINISH my study first !! ;)

Wednesday, January 9, 2013

Kwon sang woo



 
Paling suka muzik lagu ni!!!! Ave Maria !! selain Bo-go-ship-da!
in stairway to heaven :))))
so SAD! :(



Ku cinta sama dia 
Ku sayang sama dia
omg!! omg!!
HAHA !!!
Kwon sang woo make me cair mair in 
stairway to heaven!!! hehe

ciri-ciri jejaka idaman dunia ni!!! 
SO SWEETTT!!!

p/s: tenangkan minda dengan video-video ni..
so NICE LOR!!!


Tukar cite...saya pulak yang main piano..huhuhu :P


Sunday, January 6, 2013

Muka bahagia??? !



Aip!!! ^,^
Nampak tak muka bahagia saya?? NAmpak tak ??nampak tak??...
dapat jadual 2 paper dalam satu hari FINAL EXAM memang menyedihkan
tapi inilah muka bahagia saya selepas menghabiskan 2 paper dalam satu hari..
jumaat yang lalu.... ;D ALHAMDULILAH that day going smoothly.. 
selebihnya TAWAKAL ...

&

now!!!
terkejar-kejar untuk next paper..
TOMORROW!!! omg..omg !!!
tercugap-cugap..huhhh... ready kan saya?

Semoga dipermudahkan..
sebab AGAK KILLER next paper ni... 
selepas paper ni...next paper lagi... makin KILLER
erm???..... -----> 

p/s: STUDY!!!! cakap banyak otak tak jalan tak boleh jugak ! kbye ! ;)
pray for me too uolss ..tQ!

Tuesday, January 1, 2013

New year 2013


p/s : semoga segalanya lebih baik tuk akan datang  
be more strong !!!
2012 akhiri dengan alhamdulilah..
suka duka yang terpahat semoga mematangkan lagi
happy new year 2013 !