All thing is infinity !..
In life have many sweet sour thing that must "plus minus or should be expand & simplify" (^_^)... Sometime we need to solve all problem in "long divison".. But sometime it also can be "factorial" and then we will get the answer by "siqma notation" .... Cause ALLAH always by ur side.. insyaALLAH ... +_+

~~ BAGAIKAN DIARI KISAH HIDUP YANG MEMERLUKAN LUAHAN UNTUK MEMBERI KELANCARAN PENGALIRAN DARAH DALAM OTAK ~~

Saturday, February 18, 2012

bLog 4 muet

hye there.. :)
mornink!

i'm currently studying for muet test..
rajin kan???.. hohohomery krismes
entah menjadi o entah tidak..
yang penting berusaha..hee

kadang2 terpikir betol ke cara aku study ni?
mula lah gelabah..
entah ape lah preparations yang menjadi..
sampailah aku terpikir untuk search kat tenet contoh2 soalan muet..

ALHAMDULILAH..

Apabila aku type je keyword dy..
aku terjumpa satu blog ni..
khas untuk membantu student yang nak amik muet
or mayb for someone who want more understanding of english.

owner dy pun betul2 aktif..
dy akan jawab semua pertanyaan kita melalui komen ataupun emel.
dy ad sediakan contoh2 soalan muet berserta jawapannya
samada untuk speaking, reading mahupun grammar..
semuanya ada melibatkan siapa yang dapat semua band (2-6)

so, right now i would like to share it with you k ;)

http://muetmyway.blogspot.com/

it's really help me in my preparations to take a muet paper that are only have a few day anymore.

TASK A

TASK B

Inilah contoh VIDEO TEST MUET yang pernah ditunjukan oleh my SIR d kampus dulu ;)



PEPAGI NIE LAPAR LA PULAK.. HIHI..
TIBA2 MASUK DAPUR & GORENG..! BEKPES  @ subuh m0rNinG ^^
p/s: lau my bi still HANCUR.. faham2 lah ye.. =).. wish me luck too..

No comments:

Post a Comment

tocei2 (^_')~~