All thing is infinity !..
In life have many sweet sour thing that must "plus minus or should be expand & simplify" (^_^)... Sometime we need to solve all problem in "long divison".. But sometime it also can be "factorial" and then we will get the answer by "siqma notation" .... Cause ALLAH always by ur side.. insyaALLAH ... +_+

~~ BAGAIKAN DIARI KISAH HIDUP YANG MEMERLUKAN LUAHAN UNTUK MEMBERI KELANCARAN PENGALIRAN DARAH DALAM OTAK ~~

Monday, August 29, 2011

merDeka rAye





Yeahhh!..

seteLah hampir sebUlan kita berpUasa d bUlan ramadhAn ini & berteraWih dmAlm hari... sekaRang hampir tiba wAktu & hari tUk kita umAt IsLam meRaikAnny sBg hari KemeNangAn meLawan SYaitAn... jUst 1 more day lef.. Hari raye kita pD taUn ni jGk berk0ngSi dGn hari kemErdeKaan negAra kitA Yg ke 54..sem0ga dua2 perisTiwa ni akAn lebIh bermAkna pD tahUn nie.. ^^

yeaHHh !

NamUn sedIh raSeny dhAti..ramaDhan sUdah maU meningGaLkan kitA.. adakAh kitA bet0L2 berUsahA beribAdAt pd tahUn ni??? harAp2 segaLa aMalan aKan dterIma 0Lehny.. amInn.. inSyaAllah..

YeahHh !

MacAm mne peRsiApan rye TahUn ni??? urmm.. cAm biasE jeR.. keMas uMah itu sUdah seMeStiny.. bjU?? taHun 2 jer.. saTu kaIn dSp0nsor oLeh my fiRst sIs.. kAin yd DbeLi keTika d mEkah dUlu.. namUn berk0ngSi la.. AlAmAkk! b0Ria dE first dAy oF idUl fitri.. satU ag.. kAin yG aK beLi sendIri..huHHH ! leTih ak teMan kak ak Yg sUlong tu nAik pasaR.. s0, sGt2 lah Rugi laU hanYa mendApat Letih.. HAHA.. s0, ak keBas La saTu..kebeT0lan yg tu Je tgAl yg c0rak cUn dAlam kDai tu...pe Lg..BAYAR teRUs !.. huhU.. bIla raye..pe yg Plg BeSt.. meStiLah time Sume aDik bEraDik baLik lA... & sAat mAin meRcUn/ bUnga Api..hehe..tp taUn ni..ak Xmain LangsUng pom..Yg maIn aDik ak s0wg..yg B0ngSu..LAki..biaSeLah...

yeAhhh !

LepAs raye aK pUlak maU beranGkat..kemAne??? uRmmm.. bIaseLah..tUgas se0ranG peLajAr..kemaNa Lagi.. meNujU keLas la puLak..hehe.. s0, ak aKan pGi ngA kak ak yg kE3 Sbb 5 aibLn dya dh kJe bAlik.. kNe knE aWal lA..maYb 4 aI bLn tu...dya dUk penAng..s0, dekaTlah nga UtarA tempAt ak Tu 6t..dyA jgk yg Akan dAfTar ak..=,=.. bArang2??? huhU..bRg2 aK..mCm nE aK bAlik dR maChanG dUlu..maCam tu jGk la keAdaany seKrg..HAHA.. biLe nk keMas bT0l2 ni???/ ad0iii penIm3.. umAh skrg ni p0m dAh dpeNuh my FamilY...oWg keMas naK raye..ak??? xpSL2 sowG keMas nAk g paS raye..=,= ... SabR jeLah.. 0wg raye..konpem kiTa pom rayE.. huhU !.. iTu WAJIB ! HAHA !.. so BilE nk kEms?? ermmmm.. biLa seSuaI la..xPun bLa terPakSa.. kUa3~~

YeAhhh !

sEkaRang kUrang dr 24 jAm tUk kTa saMbUt raye..s0k mALam Last kita keMasjId sempEna teRawih ni..s0k TasBih raYe Lak..maSe tu..berBunga hati..m0od raYe La kaTakan..haHaHa... aP2 JeLah.. s0, harAp2 suMe perJaLan uRusan kIta tuk sambUt 6t..suMeny 0Kkk ! aMinn...BaLik Kg ke..bAliK dr kg ke.. bT pe2 ke..sUme la.. eVeryThinG !! 

YeaHhh !

s0, dkeseMpatAn nie.. sY (sy Lak td Ak..huhuhu.. ^^) inGin mem0hon mAaf seGaLa keClPan yg perNah dLakukaN..harAp dmAAfkan sumEny...MaaF zAhir & bAtin.. ^_^.. tp XluPakN jGk aHli kUarGa yg DaH pgi menIngGaLkan kita..pasti d PerAyaAn ini..keHilAngAn meReka lebIh teraSa... sem0ga sUme MembEr2 ku TabAh mHaRung dUgaaN nie..yg tElAh pgi iBu/BapA/kedUa2ny.. sEdeKahkAn aL-fatiHAh seLalu..insYaaLLah..begitU jG dgn Ku.. sAnGt rinDukan ArWah...sem0ga mereKa teNang dsAna & dteMpatKan dkAlaNgan oRg yg berIman dCC Mu..aMINN...


SELAMAT HARI RAYE ADILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ^^




seLamat ari rAye ADil fitri




nAh,,amik Lah yg xseBerapA nie...HEHEHE ^^





+ SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 54

TahNiah MaLaySia...ALHAMDULILAH.. DAlam keAdaAn yg MASih Lagi DAmaI & teNang..jASa2 peJuang dAhuLu jGn dLupe.. ^^










No comments:

Post a Comment

tocei2 (^_')~~